Gallery

Jul
01

Urimi i stafit te shkolles per maturantet e vitit 2019 – 2020.

Pergezojme gjithe stafin e shkolles per punen e jashtezakonshme te ketij viti shkollor teper i vecante nga te tjeret! Pergezime per suksesin e kesaj mature drejtoreshes se komamduar Enkelejda Muja, nendrejtoreshes Stela Kadena dhe mesuesve Nexhat Korbi, Sonila Pocari, Eliana Ducellari, Eriselda Cekrezi, Elda Kristani, Alma Lulja, Dorian Pinari, Eriglena Toto. Ia dolem me sukses. […]

By nertila | Academic
DETAIL