Gallery

Aug
04

Matura 2019 – “Nils Bor” .

Sukses i maturantëve të gjimnazit “NILS BOR”! Nga 29 aplikime në formularin A2, 27 fituan që në raundin e parë.

By nertila | Uncategorized
DETAIL
Jul
13

Bashkëpunumi me institutin e modës moderne “Kaceli” dhe shkollës “Nils Bor”.

Në saj të bashkëpunumit me institutin e modës moderne “Kaceli” , nxënësit e gjimnazit “NILS BOR” , krahas mbarimit të gjimnazit , ku marrin arsimim dhe edukim te përgjithshem, ushtrohen edhe për disa aspekte të jetes praktike, në shërbim të së ardhmes.

By nertila | Uncategorized
DETAIL
Jul
13

Drejtuesit e shkollës “NILS BOR” njohën me titullin “Mësues i vitit” mësuesen Stela Kadena.

Një mbrëmje përmbyllëse e vitit shkollor 2018 – 2019 në të cilën drejtuesit e shkollës “NILS BOR” njohën me titullin “Mësues i vitit” mësuesen Stela Kadena.Urime Stela!

By nertila | Uncategorized
DETAIL
Jul
10
Jul
10
Jul
06

Binjakezimi me shkollen “Yane Sandansku” të Bullgarisë.

“Në datën 29 /08/2016 në qytetin Gotse Delchev të Bullgarise u realizua takimi midis Drejtorisë së shkollës “Yane Sandansku” të Bullgarisë dhe Drejtorisë së gjimnazit privat “NILS BOR” të Tiranës ,Shqipëri.Në këtë takim midis dy drejtorive u diskutua për fushat e bashkëpunimit(binjakzimit) midis të dy shkollave” “Në datën 29 /08/2016 në qytetin Gotse Delchev të […]

By nertila | Academic
DETAIL
Jul
01

Regjistrimet per vitin e ri shkollor 2020-2021!

Te dashur nxenes dhe prinder, Ju njoftojme se kane filluar regjistrimet per vitin e ri shkollor 2020-2021 ne gjimnazin jopublik “Nils Bor” . Te gjithe te interesuarit te paraqiten prane ambienteve te gjimnazit per informacion te metejshem mbi programet mesimore dhe tarifat tona. Ju mirepresim!

By nertila | Academic . Posts . Uncategorized
DETAIL