Regjistrimet per vitin e ri shkollor 2020-2021!

Te dashur nxenes dhe prinder,

Ju njoftojme se kane filluar regjistrimet per vitin e ri shkollor 2020-2021 ne gjimnazin jopublik “Nils Bor” . Te gjithe te interesuarit te paraqiten prane ambienteve te gjimnazit per informacion te metejshem mbi programet mesimore dhe tarifat tona. Ju mirepresim!