icon-001

Programet Kompjuterike

Mësimi i njohurive bazë të informatikës si dhe gjuhëve të programimit si: Java, C++, C etj nëpërmjet praktikave të vazhdueshme dhe implementim aplikacionesh.

icon-002

Matura Shtetërore

Përgatitje mbi maturën shtetërore për lëndet bazë si dhe ato me zgjedhje me anë të literaturës përkatëse, dedikuar programeve orientuese për maturën.

icon-004

Profesionale

Gjimanzi “Nils Bor” ështe kujdesur për të gjithë nxënësit që kanë pasion te gatuajnë, estetikën apo dhe modën me anë të kurseve profesionale që ofron.

icon-005

       Gjuhë të huaja

Nëse jeni të apasionuar pas gjuhëve të huaja si: anglisht, italisht etj gjimanzi jonë ofron kurse me një staf tepër të kualifikuar i cili ofron suport për cdo problem apo paqartësi që mund të keni.