Matura 2019 – “Nils Bor” .

Sukses i maturantëve të gjimnazit “NILS BOR”! Nga 29 aplikime në formularin A2, 27 fituan që në raundin e parë.

Bashkëpunumi me institutin e modës moderne “Kaceli” dhe shkollës “Nils Bor”.

Në saj të bashkëpunumit me institutin e modës moderne “Kaceli” , nxënësit e gjimnazit “NILS BOR” , krahas mbarimit të gjimnazit , ku marrin arsimim dhe edukim te përgjithshem, ushtrohen edhe për disa aspekte të jetes praktike, në shërbim të së ardhmes.

Drejtuesit e shkollës “NILS BOR” njohën me titullin “Mësues i vitit” mësuesen Stela Kadena.

Një mbrëmje përmbyllëse e vitit shkollor 2018 – 2019 në të cilën drejtuesit e shkollës “NILS BOR” njohën me titullin “Mësues i vitit” mësuesen Stela Kadena.Urime Stela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *