Ne kemi mesuesit me te mire!

Profesor Kristaq Piti

Mësues Fizike

Me një eksperiencë shumëvjecare në mësimdhënie, profesor Kristaq Piti mban dhe rolin e drejtuesit të gjimnazit "Nils Bor". Ai gjithashtu ushtron dhe pasionin e tij për fiziken, duke dhënë lëndën e fizikës me një përkushtim maksimal. Autor i disa librave dhe artikujve per lëndën e fizikës në ndihmë të maturantëve.

Jennifer Homes

LECTURER - ECONOMICS

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam.