Gjimnazi “NILS BOR” këtë qershor ne “Shtëpinë e Foshnjës”- Tirane. Falenderojmë prindrit,nxënesit dhe stafin për kontributin e tyre në këtë organizim humanitar

Gjimnazi “NILS BOR” këtë qershor ne “Shtëpinë e Foshnjës”- Tirane. Falenderojmë prindrit,nxënesit dhe stafin për kontributin e tyre në këtë organizim humanitar