Academic

Jul
10
Jul
10
Jul
06

Binjakezimi me shkollen “Yane Sandansku” të Bullgarisë.

“Në datën 29 /08/2016 në qytetin Gotse Delchev të Bullgarise u realizua takimi midis Drejtorisë së shkollës “Yane Sandansku” të Bullgarisë dhe Drejtorisë së gjimnazit privat “NILS BOR” të Tiranës ,Shqipëri.Në këtë takim midis dy drejtorive u diskutua për fushat e bashkëpunimit(binjakzimit) midis të dy shkollave” “Në datën 29 /08/2016 në qytetin Gotse Delchev të […]

By nertila | Academic
DETAIL
Jul
01

Regjistrimet per vitin e ri shkollor 2020-2021!

Te dashur nxenes dhe prinder, Ju njoftojme se kane filluar regjistrimet per vitin e ri shkollor 2020-2021 ne gjimnazin jopublik “Nils Bor” . Te gjithe te interesuarit te paraqiten prane ambienteve te gjimnazit per informacion te metejshem mbi programet mesimore dhe tarifat tona. Ju mirepresim!

By nertila | Academic . Posts . Uncategorized
DETAIL
Jul
01

Urimi i stafit te shkolles per maturantet e vitit 2019 – 2020.

Pergezojme gjithe stafin e shkolles per punen e jashtezakonshme te ketij viti shkollor teper i vecante nga te tjeret! Pergezime per suksesin e kesaj mature drejtoreshes se komamduar Enkelejda Muja, nendrejtoreshes Stela Kadena dhe mesuesve Nexhat Korbi, Sonila Pocari, Eliana Ducellari, Eriselda Cekrezi, Elda Kristani, Alma Lulja, Dorian Pinari, Eriglena Toto. Ia dolem me sukses. […]

By nertila | Academic
DETAIL