• Takimi ne Bullgari midis dy shkollave per bashkepunimin e tyre.
  Takimi ne Bullgari midis dy shkollave per bashkepunimin e tyre.
 • Java olimpike ne Nils Bor
  Java olimpike ne Nils Bor
 • Matura 2016
  Maturaa 2016 suksese me tej! Read More
 • Kane filluar regjistrimet ne nje prej Gjimnazeve me te mira ne Tirane
  Kane filluar regjistrimen ne nje prej Gjimnazeve me te mira "NILS BOR", risi Gjuha Bullgare. Ju Mirepresim! Read More
 • Vullnetaret dhe ndihma ne azil
  Ndihma ne azil nga nxenesit dhe stafi mesimor i Gjimnazit "Nils Bor" Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Së fundmi

Laboratori i Fizikes

Për të parë galerinë fotografike si SlideShow, klikoni mbi fotografine ose klikoni mbi butonin e mëposhtëm për të parë artikullin.

Galeria Fotografike

Interaktive

 
image

Mjete Didaktike

Gjimnazi jopublik "Nils Bor" u ofron studentëve shqipëtar një risi në sistemin e mësimdhënies. CD me informacione, përmbledhje, ilustrime me foto dhe video i vijnë në ndihmë nxënësve për shkollat 9-vjeçare, gjimnaze apo edhe të larta.

Për më shumë informacione, klikoni në butonin e mëposhtëm:

Lexo më shumë

Matura 2013

Në treg

Info

 • Sllogani ynë +

  Ajo që ne themi dhe bëjmë, të mos merret si pyetje por si sukses i pa diskutueshëm.
 • Filozofia jonë +

  Ne nuk shesim nota, nuk shesim dëftesa; ne shesim dije që sigurojnë rezultate të larta cilësore.
 • 1